Facilitati si Servicii

Organizare de evenimente

Haus Bielmann

« of 10 »

Haus Bielmann este sala amplasata langa piscina, special destinata pentru evenimente de amploare cu o capacitate de 100-140 persoane, ideala pentru:

★ Nunti sau Botezuri ★ Conferinte
★ Team Buildinguri  ★ Petreceri Firma

Pentru rezervari si informatii office@hotel-bielmann.ro

Mancare buna

Restaurant & Gratar

« of 10 »

Restaurantul nostru ofera un meniu complex, o gama larga de specialitati din cultura culinara romaneasca si internationala. Astfel poti alege experienta Bielmann pentru vacanta, sarbatori, orice moment al zilei, fie pentru o cină, pentru o dupa amiaza relaxanta la piscina sau, de ce nu, o  seara cu prietenii la o sticla de vin bun din selectia variata pusa la dispozitie – tu alegi!

Prezentari de succes

Sala conferinte

« of 3 »

Hotel Bielmann ofera locul ideal unde poti sa imbini profesionalul cu deconectarea , astfel ca iti punem la dispozitie o sala de conferinta, cu o capacitate de 70 locuri, utilata cu aparatura video si audio, care poate gazdui intalniri, training-uri, conferinte, simpozioane, prezentari, team-building-uri etc.
Oferim optiuni de meniuri de pranz, cină, pauze de cafea cu prajiturele de casa – pe care le putem oferta la cererea clientului.

EXPERIENCE

Distractie & Miscare

« of 13 »

Iti punem la dispozitie diferite zone de relaxare si sport, loc de joaca pentru copii.
Sala noastra de fitness este dotata la ultimele standarde – aparate profesionale care te ajuta sa ramai in forma chiar si pe parcursul vacantei petrecute la noi.
In gradina hotelului te astepta un teren de tenis cu gazon artficial, acesta se poate folosi si pentru tenis de picior , fotbal, iar in incinta hotelului te asteptam cu jocuri “indoor” precum biliard, darts, jocuri de carti, rummy si diferite jocuri de grup.

Relaxare

Piscina & Ciubar

« of 16 »

Iti oferim posibilitatea de a te bucura de razele soarelui în zona cu sezlonguri amenajată în jurul piscinei sau sansa de a te detasa de griji in ciubarul incalzit din curtea hotelului.

Aer curat

Terasa & Gradina

« of 17 »

Terasa este amenajata in gradina hotelului, departe de zgomotul cotidian si de stresul zilnic. Aici te asteptam, pe langa privelistea si ambientul de poveste, cu preparate culinare inedite facute cu ingredinete naturale, toate gatite “a la carte “ cu gust si dragoste, de catre bucatarii nostrii iscusiti; Ospatarii nostrii experimentati iti vor sta la dispozitie si te vor indruma, daca ai nevoie, in alegerea unui vin din selectia casei, astfel ca experienta ta sa fie de neuitat.