Hotel Bielmann ***

 

 

 

Facilitati

 

★ ★ ★

 

bar & Restaurant

Indiferent de preferinte, va oferim o lista larga de posibilitati pentru a va ajuta sa alegeti experienta culinara perfecta . Restaurantul nostru ofera o gama larga de specialitati din cultura culinara romaneasca si internationala.


crama & gratar

Vizitandu-ne, vei descoperi o gama variata de sortimente de vinuri vrac si imbuteliate care respecta cele mai moderne standarde de calitate.

jacuzzi & piscina & ciubar

Vă oferim posibilitatea de a  bucura de razele soarelui în zona de sezlonguri amenajată în jurul piscinei noastre sau sansa de a va detasa de griji in jacuzzi-ul din hotelul nostru.

sauna & masaj & salina

Foarte putine persoane cunosc beneficiile pe care sauna le poate oferi. O piele mai curata, o silueta de invidiat, eliminarea toxinelor etc. sunt doar cateva dintre efectele pozitive ale saunei.

sport & fun

Va punem la dispozitie diverse spatii de agrement: de la cele in aer liber (tenis, fotbal, handbal) pana la cele de interior (biliard, ping-pong, fotbal de masa).

terasa & curte

Va asteptam sa degustati pe terasa noastra cele mai delicioase preparate la gratar, create de bucatarii nostri dupa retete originale, cu selectarea atenta a ingredientelor naturale.

conferinte & evenimente

La Hotel Bielmann ofera o sala de conferinta moderna, cu o capacitate de 80 locuri, utilata cu aparatura video si audio de ultima generatie, care poate gazdui intalniri, training-uri, conferinte, etc.

Nunti & botezuri

O nuntă sau un botez reprezintă un moment deosebit în viaţa fiecăruia, de aceea vă punem la dispoziţie o gamă largă de servicii care să vă asiste în organizarea unui eveniment cu adevarăt memorabil.