Hotel Bielmann ***

 

Hotel Bielmann

 

★ ★ ★

Despre noi

Situat la 5 km de Brasov si 15 km de Poiana Brasov, pe DJ 103 in Sanpetru, hotelul Bielmann*** (3 stele) este unul dintre cele mai frumoase si dotate hoteluri din zona Brasovului. Localitatea Sanpetru, veche asezare saseasca, prezinta avantajul unor posibilitati de agrement specifice, datorate aeroclubului Mircea Zorileanu, unde se pot organiza zboruri cu planorul, motoplanorul si parapanta.

 

Cu o capacitate de cazare de 44 de locuri, hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele:
★ 22 camere duble cu acces la internet si TV prin satelit;
★ sala de conferinte cu o capacitate de 120 de locuri;
★ sala de fitness;
★ doua saune;
★ jacuzzi in incinta salii de fitness;
★ piscina exterioara;
★ teren de tenis.

 

Toate acestea, la care se adauga si terasa de vara, gradina cu gazon si flori in suprafata totala de 7000 metri patrati, fac din hotelul Bielmann o tinta demna de ales pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra.

Adevaratul "camin" nu este construit cu mainile, ci cu sufletul...iar sufletul Hotelului Bielmann, este, aici, viu doar pentru dumneavoastra .

V.Bielmann: Hotel Manager

Atractii turistice

Pentru momentele de relaxare, puteţi ajunge uşor în orașul Brașov care găzduieşte Biserica Neagră şi Muzeul “Civilizației Urbane”, la Prima școală romanească, la Cetatea Brașovului şi pe Muntele Tâmpa de unde puteți admira panorama orașului.

Pentru indicaţii privind mijloacele de transport sau trasee recomandate, personalul hotelului vă poate pune la dispoziţie cu plăcere şi amabilitate orice informaţie solicitată.

 

 

Tarife informative

Intre 55 EUR - 75 EUR

 

Preturile variaza in functie de sezon, durata sederii si numarul de persoane

 

 

f2

 

 

 

Oferte sezons

 

Oferta Paste 2019

 

8 Martie

 

***preturile includ T.V.A

f2